Inhoud

· Welkom

· Brood
· Kaas
· Drogisterij

· Nieuws uit uw Natuurwinkel
· Links
· Routebeschrijving
Openingstijden
ma. GESLOTEN
di. 09.00-18.00
woe. 09.00-18.00
do. 09.00-18.00
vr. 08.30-18.00
za. 08.30-17.00
Klantenkaart
Klantenkaart
Nu ook bij Natuurwinkel Woerden: De (vaste) klantenkaart!!

Images: klantkaart.jpg

Vanaf woensdag 13 januari 2016 geven wij een klantenkaart uit aan alle klanten die daar belangstelling voor hebben. U kunt vanaf deze datum bij de kassa (of thuis) een formulier invullen met uw gegevens.
Tegen inlevering van dit formulier en na betaling van een (eenmalige) borg van 2,50 ontvangt u de klantenpas.

Leuk.... Maar wat kunt u ermee??
U kunt na ontvangst onmiddellijk beginnen met sparen voor korting op volgende boodschappen. Voor iedere euro die u bij ons in de winkel besteedt, ontvangt u 1 punt op uw pas. Iedere punt staat dus voor 0,01 korting.
Punten kunnen alleen worden bijgeschreven indien u uw kaart bij zich heeft. Op bonnen van eerdere boodschappen worden GEEN punten meer gegeven. Bij verlies of diefstal kost een nieuwe kaart 5,-.
Als u de gespaarde punten wilt inwisselen, ontvangt u deze aan de kassa direct als korting!

Wat kunt u verder van ons verwachten?
Zeer regelmatig zijn er producten waarbij u extra punten ontvangt. Via deze website en in de winkel kunt u bekijken welke producten dit zijn. U vindt deze informatie op de site op de pagina "nieuws uit uw Natuurwinkel".
Als er acties zijn exclusief voor kaarthouders (dus buiten onze normale weekacties) ontvangen onze kaarthouders hiervan een mail. Zo spaart u extra snel!!
Vanaf nu is ook de site actief waarop u zelf d.m.v. het invullen van het nummer van uw klantenpas kunt kijken hoeveel u al gespaard heeft. Deze site zal regelmatig (maar niet dagelijks!!) worden bijgewerkt. Als u uw saldo wilt checken klikt u op "saldo checken" linksonder op de welkomspagina van deze site. U vult uw kaartnummer in en het saldo verschijnt in beeld. Tevens wordt de laatste update datum vermeld!

LET OP! De klantenkaart is alleen te gebruiken bij Natuurwinkel Woerden en is niet geldig in de andere Natuurwinkels. Ook kunnen wij geen punten bijschrijven op de passen van andere Natuurwinkels.
Nieuwtjes

29/12/2019 15:26
Deze website wordt in verband met de naamswijziging van onze winkel vanaf 1 januari NIET meer bijgewerkt....

29/12/2019 15:25
.....maar uiteraard blijft onze winkel gewoon open!!