Inhoud

· Welkom

· Brood
· Kaas
· Drogisterij

· Nieuws uit uw Natuurwinkel
· Links
· Routebeschrijving
Openingstijden
ma. GESLOTEN
di. 09.00-18.00
woe. 09.00-18.00
do. 09.00-18.00
vr. 08.30-18.00
za. 08.30-17.00
Klantenkaart
Drogisterij

Wij hebben vanouds een zeer ruime afdeling drogisterij. Met veel bekende merken als Orthica, Solgar, VSM en dr. Vogel.†Indien gewenst helpen wij u graag bij de keuze†van bv. een geschikte multivitamine†of voedingssuplement. Vraag ons gerust om informatie! En hebben wij het door u gezochte product niet op voorraad? Wij bestellen het graag voor u bij onze groothandel.

In ons assortiment vindt u bovendien de unieke lijn voedingssupplementen van Terranova. Wat dit merk zo uniek maakt kunt u (kort samengevat) hieronder lezen:

Terranova gelooft in†de volgende kernwaarden en methodes:

 • Magnifood
  Elk product bevat zjin eigen unieke complexiteit van hele, onvervalste, plantaardige ingrediŽnten wat de producten van Terranova doet verrijken. Door de synergie van deze ingrediŽnten hebben de producten van Terranova een bijzonder positief effect op het menselijk lichaam.

 • PhytoFRESH
  Vers gevriesdroogde ingrediŽnten van planten die op hun biologische hoogtepunt geplukt zijn en binnen een uur worden gevriesdroogd. Hierdoor blijven voedingsstoffen en enzymen in de plant behouden en worden ze gestabiliseerd.

 • 100% Zonder vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven
  Door het vermijden van vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven laten we onze passie voor de puurheid van het product en integriteit zien.

 • 100% Vegan
  Door ervoor te zorgen dat onze producten geschikt zijn voor zowel vegetariŽrs en veganisten, zijn we geslaagd ons doel te bereiken†om de keuzemogelijkheden voor degenen die diervriendelijke en plantaardige voedingssupplementen moeten of willen gebruiken, te verbreden.

  Kortom, een compleet assortiment! Vraag gerust om informatie in onze winkel of kijk op de website www.terranovabenelux.nl .

  Let op! Voedingssupplementen uit ons assortiment kunnen alleen geruild/geretourneerd worden in een†onaangebroken verpakking en†op vertoon van de orginele aankoopbon van onze winkel.†
  Producten die buiten ons bestaande assortiment voor u worden besteld kunnen helemaal niet worden geretourneerd.

  Images: terranova.jpg

Nieuwtjes

29/12/2019 15:26
Deze website wordt in verband met de naamswijziging van onze winkel vanaf 1 januari NIET meer bijgewerkt....

29/12/2019 15:25
.....maar uiteraard blijft onze winkel gewoon open!!