Inhoud

· Welkom
· Aanbiedingen

· Brood
· Verswaren
· Kaas
· Drogisterij

· Nieuws uit uw Natuurwinkel
· Versaanbiedingen
· Links
· Routebeschrijving
· Contact
· Klantenkaart
Openingstijden
ma. GESLOTEN
di. 09.00-18.00
woe. 09.00-18.00
do. 09.00-18.00
vr. 08.30-20.00
za. 08.30-17.00
Klantenkaart
Nieuws uit uw Natuurwinkel

Gewijzigde openingstijden (december):

5 december: 09.00 - 17.00 uur

23 december: 12.00 - 18.00 uur (maandag)

24 december: 09.00 - 17.00 uur

25 + 26 december: GESLOTEN

31 december: 09.00 - 17.00 uur

01 januari: GESLOTEN

Vanaf januari 2020 zijn wij op vrijdagen geopend van 08.30 - 18.00 uur (geen koopavond)


Nieuw in ons assortiment: Jerseyvlees uit Maartensdijk!

Op boerderij Eyckenstein in Maartensdijk worden Jersey stierkalveren groot gebracht voor het vlees, maar dan op een verantwoorde manier. De stiertjes worden geborem op diverse biologische bedrijven in Nederland en overgebracht naar Eyckenstein. Daar worden ze 3 maanden gezoogd door een pleegmoeder en gaan daarna in kuddes (zoveel mogelijk) naar buiiten. Ze worden niet gecastreerd, mogen hun horrns houden en voeden zich zoveel als mogelijk met gras en biologische kruiden en granen van de eigen akkers! Na ongeveer 2,5 jaar worden ze geslacht bij een kleinschalige slachterij in Nijkerk. Wilt u meer lezen over dit unieke bedrijf, kijk dan bij de links (onder leveranciers) op de welkomspagina....

Kortom, een (h)eerlijk stukje vlees!!

Kantoor/magazijn Natudis in Harderwijk is gesloten:

In de afgelopen weken is het, voor ons en de vaste medewerkers, vertrouwde pand van Natudis in Harderwijk leeggeruimd. Alle producten zijn overgebracht naar Udea (franchise gever van Ekoplaza). Vanaf nu moeten wij daar dus ook onze bestellingen gaan plaatsen en zullen wij van daaruit bevoorraad gaan worden. Tevens zullen wijproducten vaneen aantal andere leveranciers rechtstreeks betrekken.

Dit houdt voor u in dat de bestelmomenten (en in sommige gevallen de frequentie daarvan) zullen wijzigen. Wij zullen proberen de eventuele overlast die hieruit voorkomt voor u tot het minimum te beperken.Bij voorbaat dank vooruw begrip!

Zelfscankassa:

Dinsdag 4 juni hebben we in onze winkel een zelfscankassa in gebruik genomen. Hiermee willen we onze klanten graag een stukje extra service bieden naast onze bemande kassa. Heeft u bijvoorbeeld niet zoveel boodschappen en/of weinig tijd? Dan is zelfscannen een prima alternatief ! Bij deze kassa kan alleen met de pinpas betaald worden. In sommige gevallen zult u gn gebruik kunnen maken van de zelfscankassa. Wij leggen e.e.a. graag aan u uit in winkel. Liever gewoon aan de bemande kassa afrekenen? Dat mag natuurlijk ook!!

Overname Natudis:

Wellicht heeft u vanuit de media (of via andere kanalen) al vernomen dat onze groothandel n franchisegever Natudis is overgenomen. Door deze overname zullen alle Natuurwinkels in Nederland onder deze naam vervallen. De komende maanden zullen de diverse winkeliers beslissen onder welke naam ze door willen.

Geen zorgen, onze winkel BLIJFT! Onder welke naam?? Nog geen idee.....

Maar tot onze spijt zullen een aantal voor u en ons vertrouwde merken, waaronder bijvoorbeeld Ekoland, wl ophouden te bestaan. Voor die producten moeten wij op zoek naar alternatieven. Houdt u er dus rekening mee dat er binnen ons huidige assortiment wijzigingen gaan plaatsvinden. Uiteraard gaan wij op zoek naar producten die kwalitatief even goed (of mischien zelfs beter) zijn. Onze naam wijzigt, onze service niet!!

Wij hopen op uw begrip!

Versacties:

Omdat er tch nog de nodige onduidelijkheid over bestaat, willen wij u er nogmaals graag op wijzen dat onze VERSACTIES niet corresponderen met de vermelde acties in de folder. Dit komt door onze overstap naar een nieuwe versleverancier (Odin).

De actuele versacties vindt u elders op onze site n in de winkel!!

Images: hello-goodbye.jpg

Images: logo NW.jpg

GRAAG TOT ZIENS IN ONZE WINKEL!!

Nieuwtjes

02/12/2019 12:43
Onze vers acties van week 49 staan nu op de site!

18/11/2019 19:08
Onze koopavonden komen per januari 2020 te vervallen!!

14/11/2019 19:17
Kijk voor onze openingstijden in december op de nieuwspagina!!

02/11/2019 11:30
Vandaag (2 nov.) zijn 2 initiatiefnemers van het voedselbos in Oudewater in onze winkel tot 15.00 uur

28/10/2019 16:04
Onze voorraad Sint producten (pepernoten, speculaas, etc.) is nu te vinden in onze winkel!! Alles voor een (h)eerlijk avondje